ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ-ΚΑΦΕΣ
To Food & Beverage ενός ξενοδοχείου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής δραστηριότητας του οργανισμού. Οι επαγγελματίες του κλάδου, διευθυντές και στελέχη ξενοδοχείων, executive chef, F&B Managers θα ανακαλύψουν όλες τις νεότερες προτάσεις, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για την τροφοδοσία και οργάνωση του επισιτιστικού τμήματος της ξενοδοχειακής μονάδας, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών.
- Αρτοσκευάσματα – Προϊόντα Ζύμης
- Καφές
- Τσάι
- Ροφήματα
- Κρασιά
- Αποστάγματα
- Μπίρες
- Χυμοί
- Αναψυκτικά
- Νερά
- Δημητριακά
- Μέλι
- Μαρμελάδες